Aankomst

U bent vanaf 15.00 uur welkom in uw vakantieverblijf.

Onze accommodaties worden van tevoren zorgvuldig schoongemaakt.
Bent u toch niet tevreden over de schoonmaak, dan vragen wij u vriendelijk dit direct te melden bij de receptie, zodat we na controle dit alsnog in orde kunnen maken.
Dit geldt ook wanneer u technische mankementen constateert; handleidingen van apparatuur vindt u in een mapje in de woning.
Storingen worden na de melding in principe binnen 24-uur opgelost. Om de storingen te verhelpen is het soms nodig dat onze servicemedewerker tijdens uw afwezigheid het vakantieverblijf binnen gaat. Wanneer u dit niet wilt of wanneer er huisdieren aanwezig zijn, kunt u dit aan ons doorgeven op het moment dat u de storing meldt.

 

Huisdieren en roken
Huisdieren c.q. roken is alleen toegestaan in bepaalde woningen indien dit bij de boeking is aangegeven. Mochten wij constateren dat er huisdieren zijn en/of gerookt is in een woning waar dit niet is toegestaan, dan wordt de gehele borg ingehouden.

Huisdieren dienen te allen tijde aangelijnd te zijn op het gehele park. Indien een huisdier op het park of op het parkeerterrein, tot aan de Heumenseweg, zijn of haar grote behoefte doet, dient dit onmiddellijk op geruimd te worden.

Bij het zwembad en in de speeltuin zijn huisdieren niet welkom, ook mag hier niet gerookt worden.

Huisdier(en) van visite is/zijn niet toegestaan. 

 

Maximale snelheid op het park
Op het park is de WVW  (wegen verkeerswet)  alsmede de  APV (algemene plaatselijke verordening) van kracht.
Het park is een woonerf. De maximum snelheid op het gehele park bedraagt 20 km

 

Aantal auto's bij bungalow
Bij ieder bungalow mag één auto geparkeerd worden. Het is wel mogelijk om met dezelfde slagboomsleutel meerdere auto’s op het terrein te laten voor het laden en lossen bij aankomst en vertrek. Deze auto’s dienen daarna geparkeerd te worden op de gezamenlijke parkeerplaats voor  de slagboom.

 

(Geluids)overlast
(Geluids)overlast is niet toegestaan.

Tussen 22.00 uur en 09:00 uur dient het stil te zijn op het bungalowpark.
Wij doen er alles aan om uw verblijf zo comfortabel en prettig mogelijk te maken. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent of een klacht heeft.
Laat dit ons zo snel mogelijk weten en meldt uw klacht bij de receptie zodat wij direct actie kunnen ondernemen.

 

Ook uw visite is van harte welkom op bungalowpark Wighenerhorst! Wel dient u dit te melden bij de receptie. Blijven uw gasten slapen dan zullen zij zich moeten registreren (op last van de brandweer i.v.m. eventuele calamiteiten) tevens zullen er kosten in rekening gebracht worden; toeristenbelasting en eventueel bedlinnen.