Algemeen

Aantal personen

 6

Slaapkamers

 3

Slaapplekken

 6

Badkamers

 1

Recreatiewoning 81

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Reservering

Heerlijk gerenoveerde, 64 m2, vrijstaand vakantiehuis met veel privacy en een mooi aangelegde tuin. Biedt plaats aan 6 personen. Wasmachine aanwezig. Het gebruik van de schuur is niet mogelijk. Er is aan de zijkant van de schuur een afdak waar onder twee fietsen geplaats kan worden.

 

Inrichting en sfeer

Algemene Informatie

Wighenerhorst 81 is een kavel van  550 m2 met veel privacy. Op de kavel staat een recreatiebungalow  van 64 m2 en een houten schuur. De recreatiebungalow bestaat uit een  woonkamer met open keuken, voorraadkast, douche, toilet, bijkeuken,  drie slaapkamers. Het wordt verwarmd met een cv-installatie.

 

Woonkamer

De sfeervol ingerichte woonkamer is voorzien van comfortabele meubels en goede (sfeer-) verlichting. Onlangs is de bestaande bank vervangen door een  ruime hoekbank. TV kijken kunt u via een smart-TV die gekoppeld is aan een snelle internetverbinding.

 

Keuken

De open keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een energiezuinig koelkast, Senseo apparaat, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser(berging)  en keramische kookplaat.

 

Badkamer

De badkamer bestaat uit een douche en een wastafel met spiegel en een badkamermeubelkast. De ruimte wordt verwarmd met een standaard radiator.

 

Toilet

Dit is een ruime met alleen een toilet.

 

Berging

In de berging staat een vaatwasser, wasmachine en een vriezer.

 

Slaapkamer 1

Op de begane grond naast de woonkamer is een slaapkamer met een  eenpersoonsbed met kussen en dekbed . 

 

Slaapkamer 2

Op de bovenverdieping bevindt zich een slaapkamer  met  een tweepersoonsbed van 1,6 meter breed met 2 aparte matrassen, 2 kussens en 2 éénpersoonsdekbedden. 

 

Slaapkamer 3

Op de bovenverdieping bevindt zich  nog een slaapkamer  met  een tweepersoonsbed van 1,6 meter breed, met 2 aparte matrassen,  2 kussens en 2 éénpersoonsdekbedden

 

Inloopkamer

In deze kamer kunt u uw kleding leggen en hangen. Ook is er voldoende ruimte om uw koffers te bergen. Er bevindt zich ook een opklapbed dat naar eigen inzicht overal geplaats kan worden .

 

Tuin

De tuin bestaat uit gras omringd met bomen en struiken. Er is veel privacy. Met de aanwezig tuinmeubels kunt u heerlijk in de tuin zitten. Vanuit de schuifpui van de woning betreedt u  een terras waar een houten tafel zet staat .

 

Bijzonderheden/overige

In het schuurtje is het mogelijk om fietsen te plaatsen. Op de kavel is ruimte voor 1 auto om te parkeren.

 

In de bungalow  mag niet gerookt worden en zijn dieren niet toegestaan!

Foto´s van Recreatiewoning 81

De faciliteiten van Recreatiewoning 81

Ligging van Recreatiewoning 81

Park plattegrond

Eerder bekeken

Recreatiewoning 81

Wijchen, Gelderland

Heerlijk gerenoveerde, 64 m2, vrijstaand vakantiehuis met veel privacy en een mooi aangelegde tuin. Biedt plaats aan 6 personen. Wasmachine aanwezig. Het gebruik van de schuur is niet mogelijk. Er is aan de zijkant van de schuur een afda...

Aantal personen 6 Slaapkamers 3 Slaapplekken 6 Badkamers 1
Toon deze accommodatie