Algemeen

Aantal personen

 2

Slaapkamers

 1

Slaapplekken

 2

Badkamers

 1

Recreatiewoning 98

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Reservering

Klein, 32 m2, houten chalet in een landelijke sfeer waar je tot rust komt en is geschikt voor maximaal 2 personen. Al 50 jaar is deze chalet 'de Kievit' in de familie. Wasmachine aanwezig.

Inrichting en sfeer

Algemene Informatie

Wighenerhorst 98 is een kavel van 390 m2 met veel privacy. Op de kavel staat een houten chalet van 32 m2. De chalet is gelijkvloers en bestaat uit een hal, woonkamer met open keuken, badkamer met toilet, één slaapkamer, wasmachinehok en een veranda. Het chalet wordt verwarmd door een eigen cv. Snelle Wifi is aanwezig en is deze aangesloten op het glasvezelnetwerk.

 

Hal met wasmachinehok en meterkast

U  komt de chalet binnen in een klein halletje waar u uw jas kunt ophangen. Ernaast is een wasmachinehok waarin zich ook de cv bevindt.

 

Slaapkamer

De slaapkamer ligt naast de hal en is ongeveer 6 m2. In deze kamer staat een tweepersoons bed van 1,4 meter breed met  2 kussens en 2 eenpersoonsdekbedden. 

 

Woonkamer

Via de hal komt u in de woonkamer. De sfeervol ingerichte kleine woonkamer is voorzien van comfortabele meubels en goede (sfeer-)verlichting en een TV.

 

Keuken

De open keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een energiezuinig koelkast met een vriesvak, een oven, Senseo apparaat, magnetron en een gasfornuis.

 

Badkamer en toilet

De badkamer bestaat uit een douche en een wastafel met spiegel en een toilet.

 

Veranda

Op de overkapte veranda staat een massief houten tafel met 4 stoelen. Daarnaast staan er 2 twee losse verstelbare tuinstoelen. Op de veranda is een stopcontact voor het opladen van een elektrische fiets

 

Tuin

De tuin bestaat uit gras omringd met bomen en struiken. Er is veel privacy. Met de aanwezig tuinmeubels kunt u heerlijk in de tuin zitten.

 

Bijzonderheden/overige

Het wasrek kan onder de luifel of op de veranda gebruikt worden. De was binnen drogen is niet toegestaan! Op de kavel is ruimte voor 1 auto om te parkeren.

 

In de blokhut mag niet gerookt worden en zijn dieren niet toegestaan!

Foto´s van Recreatiewoning 98

De faciliteiten van Recreatiewoning 98

Faciliteiten Keuken

Magnetron
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Zwembad
Tuinset
Boslocatie

Faciliteiten algemeen

Centrale verwarming
Badkamer beneden
Rookvrij
Huisdiervrij
Linnengoed (betaald)

Ligging van Recreatiewoning 98

Park plattegrond

Eerder bekeken

Recreatiewoning 98

Wijchen, Gelderland

Klein, 32 m2, houten chalet in een landelijke sfeer waar je tot rust komt en is geschikt voor maximaal 2 personen. Al 50 jaar is deze chalet 'de Kievit' in de familie. Wasmachine aanwezig.

Aantal personen 2 Slaapkamers 1 Slaapplekken 2 Badkamers 1
Toon deze accommodatie