Algemeen

Aantal personen

 6

Slaapkamers

 4

Slaapplekken

 8

Badkamers

 1

Recreatiewoning 94a

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Reservering

Heerlijk rustig gelegen groot vakantiehuis met veel privacy, geschikt voor 8 personen. Groot afgesloten tuin. Aanwezig: wasmachine, droger en een schuur.

 

Inrichting en sfeer

Algemene Informatie

Deze prachtige 8 persoons bungalow heeft een grote tuin. De woning ligt in een rustig gedeelte van het bungalowpark en vanaf hier loopt u binnen een paar minuten zo het bos in.

 

Woonkamer / Keuken

Vanuit de hal bij de voordeur heeft u toegang tot zowel de woonkamer, de ruime toilet met fonteintje, als de trap naar het souterrain. De sfeervol ingerichte woonkamer is voorzien van comfortabele meubels en goede verlichting. De woning heeft gratis WIFI. U loopt via de openslaande deuren het zonnige overdekte terras op met tuinmeubilair. De keuken met inbouwapparatuur is van alle gemakken voorzien. Via de keuken kunt u ook rechtstreeks op het overdekte terras komen. De ruime eettafel voor 8 personen heeft stoelen en een bankje. Uw kopje koffie zet u met het filter koffiezetapparaat of met de Senseo!

 

Badkamers

In het souterrain treft u een nette badkamer met een douche, wastafel en een toilet.

 

De slaapvertrekken:

Er zijn 4 slaapkamers in het souterrain. Drie slaapkamers hebben twee losse bedden en een kast voor uw kleding. De vierde slaapkamer heeft een stapelbed, een kledingkast en een inloopkast waar de stofzuiger staat. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoonsdekbedden en kussens.

 

Ligging/Buiten

De woning heeft een overdekt terras met eethoek en een tuin met grasveld en  2e terras met picknicktafel. De tuin heeft veel privacy met zon en schaduw!

 

Berging

De berging treft u op de begane grond. De berging bereikt u buitenom en heeft een eigen ingang. In de berging staan een wasmachine en een wasdroger.

 

Bijzonderheden / Overig

Bij deze woning is een parkeerplaats voor 1 auto. Een eventuele 2e auto kan op de gezamenlijke parkeerplaats aan het begin van het bungalowpark geparkeerd worden

 

In deze woning zijn roken en huisdieren niet toegestaan!

Foto´s van Recreatiewoning 94a

De faciliteiten van Recreatiewoning 94a

Ligging van Recreatiewoning 94a

Park plattegrond

Eerder bekeken

Recreatiewoning 94a

Wijchen, Gelderland

Heerlijk rustig gelegen groot vakantiehuis met veel privacy, geschikt voor 8 personen. Groot afgesloten tuin. Aanwezig: wasmachine, droger en een schuur.  

Aantal personen 8 Slaapkamers 4 Slaapplekken 8 Badkamers 1
Toon deze accommodatie